maanantai 29. maaliskuuta 2010

Mikki ja Minni Loijas

- lauantailta 7.11.2009 -Meidän Piulla ja Maulla on hyvin pullat uunissa, kun talosta löytyy toinenkin kissapariskunta. Nämä siiamilaisten ja norjalaisen metsäkissan rakkauenhetelmä-sisarukset asustavat aristokattisesti kerroksen ylempänä, heillä on komiasti neliöitä sekä oma sauna joka kovasti myös miellyttää.

Eilen vietettiin laatuaikaa vierihoidossa ja kaikki tuntui menevän melko hyvin. Yhtään sähinää eikä tappeluita nähty vaan molemmat kissaparit toimivat toistensa tukena tuossa jännittävässä kohtaamisessa. Meidän Piu oli niin coolisti eikä pelännyt yhtään, samoja elkeitä näytti myös siiamilaiskaksikon Minni. Sen sijaan Mikki ja meidän Maukka olivat hiukka arempia. Ovat kahden voimakkaan naisensa rinnalla ottaneet miehekkään taustatassuttelijan roolin, ettei sitten tule sanomista. Mutta kahenkesken oman "naisensa" seurassa näytetään sitten välillä kaapinpaikkaa ja leikit ovatkin tasaväkisiä.

Näillä, pian 4 kuukautisilla sisaruksilla on pian kissanristiäiset, näillä näkymin heistä on tulossa Mikki ja Minni, onhan heidän isänsä sentään itse Hessu Hopo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti