maanantai 29. maaliskuuta 2010

Isoja kolleja


Isoja kolleja – lauantailta 3.10.2009 -

Tännään käytiin Vinskin kanssa pihalla. Ai maar oli poika mielissään ja mentiinkin reipas talonympärys iliman empimistä ja vielä notkuttiin saunaosastolla kaupan päälle. Sen verran hyvä mieli siitä tuli että päätettiin samaan syssyyn kokeilla hieman vierihoitoa Maukan suhteen.

Tultiin meille ja parkkeerattiin keittiön pöydän alle päivystämään. Maukka oli koht reippaalla päällä eikä tuputtautunu väkisellä vaan seuraili lähinnä sivustolla. Tällä kertaa hän ei enään sähissy. Mutta kyllä Vinski osasi mielipiteensä isopallisesta kilpailijasta sanoa. Että kehtaattekin tuputtaa leikkaamattoman seuraa - siinei oo paljon reiluu peliä nähty! Mutta kun kärsivällisesti aikaa käytettiin niin hiukka uskalsi jo tupatarkastustakin tehdä ja pyöriskellä kissanminttutablettien päällä.

Vaikutelma on, että hilijoo hyvä tulloo ja toistossa on paras opetus vai mitenköhän se meni. Poislähtö oli melkomoinen show kun piti varuiksi sähistä ympäristöön, ettei kolli pääse yllättämään ja siinä kumsa virittelee vielä helekutin valjaita. Luuleeko se etten minä muka kottiin ossois, ensimmäinen ovi oikealta häh?

No, olipahan säpinätä lauantai-päivälle ja saunassa syödään vasta. Ei kun siis vastotaan normaalisti ja makkarata kiukaalle. Niin. Olkoon niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti