maanantai 29. maaliskuuta 2010

Jooluja


-maanantailta 21.12.2009-

Tässä joulun alla mieli niin herkistyy ja kissatkin sitten lopulta sai sen kauan toivomansa (toivomani) juoma-automaatin. Luksusta pittää olla kattiloille juoksevan veen muojossa - vaikka se lorina välillä käyp vähän kyllä omaan korvaan... Pakettia pyöritellessäni sitten hiffasin että mallihan on varta vasten meidän Piulle ja Maulle tehty. Siinähän ne katit jo valmiiksi poseeraa. Huonompi kuvankäsittelijä lienee ollut kun Piun silmistä siniset viänsi, mutta muuten aika hyvä. Taustalla Maukka liputtaa varmoin ottein.

Tähän ennakkopukettiin vedoten ajattelin jättää lapsukaiset muilta osin lahjattomiksi, mutta niinhän se Maukan kummi päätti toisin ja iso rapiseva paketti on vienyt yöuneni jo monen monta iltaa... Miksi ne vanhemmat ei muka saisi ennakolta tietää mitä lapset saa lahjaksi häh?

Vähän kyllä arvelluttaa ylihuomisen joulumatka... Reilu 500 kilsaa kahden killin kanssa, taloon jossa hiukka-vauhdikas koiranpentu... Niinhän minä juuri sanoin - tämä ei pääty hyvin ;-0. Onneksi sentään lupasi kahta kauheempaa keliä niin ei tarvitse pelkkää maukunaa manata.

Lepposaa joulua kaikille kissaihmisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti