maanantai 29. maaliskuuta 2010

Julkaisupäivee

– torstailta 1.10.2009 -Helou helou täältä bittien mystisestä maailmasta. Killit ei ymmärtäneet ollenkaan mitä se äiskä taas tuijottaa tota ruutuu ja kir#%%lee niin perhanasti samalla. Olihan tässä joku bitti poikittain tälläkin tiellä, ennenkuin siisti iWeb kyhäelmäni suostui palvelimelle siirtymään. Liekkö ne pahuksen videot jotka lopulta älysin poistaa...

Pääasia on kuitenkin että tottamaar lopultakin päästään hieman turinoimaan päivittäisiä plörinäitä, -niitä kun näillä sälleillä tuntuu riittävän.

Juuri äsken löysin kylppärin lattialta kaksi paskoo. Maukka on kova kauhomaan laatikollaan, ja jos ei kakka pian peity niin kauhetaan hiukka syvempää. No, sitä ei aina voi arvata mihin ne kakkakökkäreet sitten päätyy. Tällä kertaa lattialle.

Olisinkohan ansainnut yhden kuuman tästäkin päivästä... edellisestä on vierähtänyt kohta viikko, risteisten jälkeen kun ei oikein mikään ole vielä maistunut...

Piu huutaa juuri että Maauuuuu, tarttee mennä kattomaan.

Kele tana. Jonkun sanan muutin eri nimelle ja nyt ei taas toimi koko sivu... hyvästi harmaat hiukset - revin ne irti!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti