keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Sijaislapsen 2pv

Pörrii, Lola, Mustilainen, Mimosa, Lady Gaga.... No, näin toisena päivänä rakkaalla sijaislapsella alkaa olla monta nimeä. Viime yö meni hienosti. Valvoessa. Ensin Maukka herätteli kehräystuokiolle ja käpertyi kainaloon lämpöpatteriksi. Hikihän siinä tuli ja unet meni. Vai oliko se kaksi lautasellista hernekeittoa kuitenkin liikaa keskellä yötä?... No, siitä kun päästiin aamuyön puolelle niin Maukka oli poistunut ja sijaislapsi hypännyt jalkoihin varottavaksi. Tässä kuva päiväunista jotka jo tottunein ottein vietettiin sängyllä.Muutenkin lapsukainen alkaa jo kotiutua, Piun mielestä jo huolestuttavankin hyvin. Tässä tilannekuva jalanpesusta, joka julmasti keskeytyy suureen ihmetykseen ja jalka jää paikoilleen sojottamaan.

SE MENI MUN VESSAAN - NÄITTEKÖ?Joo-o, pakko se on uskoa, sieltä tulee semmonen hännällinen mustaa kissaa uloskin saakka. Ja litran pissit valehtelemati.Pakkohan se oli lähtee kahtomaan mitä se sinne viäntää?Ja siinä sitä sitten päivystettiin koko remmillä moista ihmettä.Tänään opittuja uusia asioita on myös "ruokintapöytäruokailu". Hyvästi aina tarjolla ovat raksut, tuumisi Piu ja Mau. Tämä kupintyhjennyskone ei meinaan paljon kavereille jätä.Palveluskunnan asettauduttua yöpuulle saapui LadyGaga, heittäytyi kyljelleen kehräämään ja hierottavaksi oikein urakalla. Melkomoinen karvakasa pyöriteltäväksi, on pari minuuttia paikallaan, nousee ylös ja heittäytyy toiselle kyljelle, ja taas pitää rapsuttaa. Taitaa kaveri pikkuhiljaa tietää mitä varten sitä palveluskuntaa oikein kasvatetaan.

Maukkaa kohtaan on jo selvää lämpiämistä tapahtumassa. Käpeksitään peräkanaa vajaan metrin hajuraolla, eikä enää sähistä. Epäilen että alle vuorokauden ruvetaan leikkimään, niin näyttää jo luontevalta. Ettei vaan tyttö luulisi uutta poikaystävää Maukasta kehittävänsä, Maukka ressun miehisyyttä kun on jo ehditty hieman rassailla.

Sen sijaan talon akkavallasta on vielä hieman arpomista. Piu ei tietenkään tittelistään niin vaan luovu, vaan yrittää pitää tuohon tunkeilijaan luonnollista, mutta viileää välimatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti