maanantai 24. lokakuuta 2011

Ruokintamoka....



Olen pilkuntarkkaan mielestäni noudattanut lukemiani ohjeita erilaista kissoille sopivista pöperöistä. Lienenkö muistanut yhden aineksen väärin, mutta uusimmassa Kissafanissa sanotaan, että lammas on kypsytettynä annettavaa lihaa. Minähän olen sitä karitsan sisäpaistia ostanut kissoille kerran viikossa - ja aina syöttänyt sen raakana... :-/(

Mitä tästä voi seurata - apua kokemuksia??? Pitäisikö hätäpäissään syöttää ylimääräinen matokuuri?

4 kommenttia:

  1. Minä olen antanut lammasta raakana ja annan tästä eteen päinkin, samoin kanan sun muut lihat. Kaloissa on niitä keitettäviä, mutta meillä ei juuri kaloja syödä muutenkaan. Matoja ja matoja...suomalainen ruoka on niin puhdasta, että pyh.

    VastaaPoista
  2. Ei hätäpäivää. Sean tapaan jatkaisin entiseen malliin. Ihana kuva!

    VastaaPoista
  3. No huh helpotusta, minä jo ajattelin tästä vallan tuomiolle joutua. Varmuuden vuoksi ehkä siirryn naudanlihaan raakana-annettavaksi, -jollakinhan ne hampaat pitää pestä... harja kun ei kelvannut edes leluksi...

    Eikö teillä ole sitten tullut mitään oireita? Mahavaivoja tai? mikähän siinä on että tällaisia neuvoja sitten annetaan, tässä saa tunnollinen emäntä ihan suatta syänvaivoja...

    VastaaPoista
  4. En ainakaan muista, että meillä olisi mitään vaivoja tullut. Nyt on tosina syöty raakaa lihaa jo niin pitkään, että Annin masukin on varmasti tottunut. Jos kissa reagoi herkästi vatsallaan niin kokeile antaa pieninä paloina ja lisätä sitten ajan kanssa. :)

    VastaaPoista