perjantai 29. huhtikuuta 2011

Terveystarkastus...

Olin varannut lapsukaisille eläinlääkäriajan, ihan tarkastusta varten vaan, rokotuksiin kun on vielä pari vuotta aikaa. Pahat elkeet aistittiin heti ja autoon sullominen oli taas vauhdikas tapahtuma. Tiätty koko matka jaksettiin maukua tuskissaan.

Mukavasti perusterveitä katteja tuntuvat olevan, mutta punnituksessa laitettiinkin sitten jauhot suuhun.

Piu, armottomalle dieetille. "Neiti on liian läski ja se on sun vikas". Jatkuvalle raksutarjoilulle stoppi. 4,7 killoo mittarissa ja Piu on rakenteeltaan pienikokoinen...Mau sensijaan sutjakkaana nuorenamiehenä määrättiin "massanrakennukseen", toisin sanoen hampaisiin ilmaantunut plakki ilmoittaa että ei ole tarpeeksi nautittu niitä sisäfilepiffejä. "Valitse hammasharja taikka kunnon liha". Arvoo mitä uattelin yrittee. Tasan ei käy tyttöjen ja poikien lahjat ei. Mau tasan 5 killoo pelekkee lihasta ja näillänäkymin kasvamaan päin.Siltä istumaltahan minä sitten ryntäsin lihatiskille kyselemään että mikähän olis sitkeintä mahollista lihhoo. Myyjä män vähän hiljaseksi ja kysyi sitten varovasti että miksikäs sen sitkeetä pittää olla. Ilmeisesti hälle ei ollut "kissiasiakkaita" ihan vasta kohille sattunut. Nyt tässä on sitten herkuteltu sisäfilleellä ja mietiskelty että mitenkähän sen dieetin oikein käy...
No, onhan kunnon lihassa varmaan vähemmän kaloorioita kuin pussimuonassa, ainahin yritän uskotella itellein näin.

2 kommenttia:

  1. Sydämet ja kielet on sitkeää tavaraa. Luiset lihat on myös hyväksi hampaille. :)

    VastaaPoista
  2. Lihalla on nyt satunnaisesti herkuteltu. Hyvällä tsägällä on käynyt juuri niin, että lihakuurille joutunut Maukka tosiaan myös natistelee lihansa tyytyväisenä, ja taasen laihisPiu ei siitä niinkään välitä vaan näykkii pieniä annoksia. Tokihan Piu on lääkärin sanomiset ottanut vakavasti, onhan hän jo melkein aikuinen nainen ja vastuussa muodoistaan.

    VastaaPoista