keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

IlimeTälle loggaukselle ei oikeestaan ole mitään syytä, sattui vain niin hauska otos että teki heti mieli tehdä pieni analysointi näistä pienistä arjen ahertajista. Nämähän ne pyörittää meikäläisen taloutta heti aamusta alkaen. Pakko nousta ylös ja antaa heille ruokaa ennen omia aamupuuhia. Maukka vahtii myös pesurituaalini pumpulipuikkoja myöten ja haistelee kaikki käyttämäni rasvat ja hajusteet. Meikkausta vahtii kaksi ahertajaa, peilistä kun heijastuu kiva valoläntti pitkin parketteja, jota sitten on mukava jahdata. Kun tulee aika lähteä töihin kaksikko tuijottaa silmät tapillansa perään.

Iltapäivällä vastassa on samaiset tapittajat ja pitkä litania maukuja päivän tapahtumista. Heti kun niistä päästään alkaa ulospääsymauku. Se ei sitten hevillä lopukkaan, jos ei ala kumpparit löytyä jalkaan ja valjaat heilumaan. Tämä tehdään tietysti kahdesti peräkkäin, molemmille sankareille erikseen - toisen odottaessa nenä kiinni ovessa.

Urakoituamme luonnon tuoksuissa vähintään pari tuntia onkin jo somasti märkäruuan aika. Molemmille omat kupit ja vahti vierelle vielä, että kukin saa oman annoksensa ihan isseksensä nauttia. Tämän jälkeen saan hetken nauttia sohvan riemuja lapsien peseytyessä ja ottaessa pienet nokoset ennen iltaruoka-ravi-terassirumbaa.

Kyllä se sitten uni maittaakin, olkoonkin että yöksi piilottamiani raksuja etsitään nenäpitkällä ja maratoonipainin juoksulenkki kulkee suoraan nukkujien päältä. Seuraava herätys onkin vasta aamuyöstä Piun aloittaessa aamulaulun aiheesta WauWaaaaaa WauWaaaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti